Kevin D. Mitnick | Aldatma Sanatı - İndir - Download

Aldatma Sanatı - Kevin D. Mitnick Kitabı
Gelmiş geçmiş en büyük hacker olarak anılan ve bir dönem bırakın bilgisayarı telefona bile yaklaşması yasaklanan Kevin Mitnick'in The Art of Deception kitabının türkçe çevirisidir.
Sosyal Mühendislik Esasları Gerçektende oldukça güzel bir kitap insanların sistemlere girmek için nasıl diğer kişileri aldattıklarını gözler önüne sermiş tavsiye ederim herkez indirsin... Okusun..
Bizzat okudum..
ve Antivirüs yazılımları, yazılım ve donanım temelli güvenlik sistemleri, kameralar, manyetik kartlar, güvenlik görevlileri vs... bunların hiçbiri, devletlerin, şirketlerin ve şahısların bilgi güvenliğini garanti edemiyor.
Bilgisayar korsanlığı suçundan hapse giren, dünyanın ilk dijital suçlusu Kevin Mitnick, bilgi güvenliği konusuna artık diğer cepheden bakıyor: Dünyanın en pahalı güvenlik sistemlerinin birkaç basit telefon konuşmasıyla ve bilgisayar klavyesine bile el sürmeden nasıl alt edilebileceğini gösteren Mitnick, bilgi güvenliği sürecinin iyileştirilmesi için alınması gereken önlemleri sıralıyor.
Bu, bir sihirbazın göz yanılsaması oyunları değil, tescilli bir toplum mühendisinin tecrübelere dayanan tavsiyeleri.
Dünyanın en büyük ve en pahalı güvenlik sistemlerinin insan mantığı önünde ne kadar aciz durumda kalabildiğini anlamanız için faydalı bir eser.



0 yorum:

Yorum Gönder