Merhaba

Merhaba Herkese,


Ben Ayhan Sarı.


Kendim kurduğum bir dış ticaret şirketinde çalışmaktayım. İngilizce, ispanyolca ve italyancanın yanında, anlaşacak kadar da rusça bilmekteyim.

Başlangıçta hobi olarak uğraştığım ve internetin yeraltı dünyası olarak tabir edilen hacking alanında ki her defacer gibi bütün amacımın çeşitli nick ve profiller ile Zone-H platformunda boy göstermek olsa bile, web teknolojileri, web ve bilgi güvenliği konuları zamanla mesleğimin bir parçası oldu. Zira kendime, arkadaşlarıma ve isteyen herkese kişisel sitelerini oluşturmak konusunda ücretsiz destekler vermeye çalıştım, bunun yanında profesyonel firmalara gerek full-time, gerek part-time, gerekse freelancer olarak çalışıp web siteleri, kataloglar, kartvizit ve logoları başta olmak üzere sayısını hatırlamadığım yüzlerce kurumsal kimlikler oluşturdum.

Internet'in icadına denk gelen çocukluğum boyunca ve şimdide gençliğimde bilgisayarlar ile ve internetle aram birçok insandan farklıydı. Dış ticaret yani satış, ithalat ve ihracat konularında 15 yaşımdan yani neredeyse çocukluğumdan beri çalıştığım profesyonel yaşantımda bilgisayarlar ve interneti kullanma tarzım herzaman beni yukarı taşıdı. Bu yüzden bende herkese sürekli okuyup araştırmayı, hızlı ve sonuç odaklı düşünmeyi, denemeyi, ve iş bitirici her noktada hayata karşı çekinmeden aktif olup ve sürekli plan yapıp en iyi hamlelerini yapmalarını öneririm. Hayata bir kere geliyoruz, bunu bir düşünün.

Bu siteyi de zaman zaman fırsat buldukça yazmak için açtım. Bilgi ve birikimlerimi senelerdir burada ve birçok farklı internet mecrasında elimden geldiğince yazmaya ve paylaşmaya çalışıyorum. Buna ömrüm boyunca devam etmeyi düşünüyorum. Taa ki olur ya birgün olur yeni bir konu yazmak için buraya gelemezsem yani bu dünyadan gitmişsem bile, belki burada oluşturduğumuz sinerji sayesinde bir tane bile olsa faydalanan bir insan olması bana şimdiden huzur veriyor.
Bu site ve benimle ilgili teması sürdürmek isteyenler olursa,

  • Sitenin sağ üst kısmında görünen linkedIn, facebook, twitter ve skype profillerimden bana ulaşabilir, 
  • Selam söyle formu aracılığı ile mesaj göndererek soru görüş ve isteklerini yöneltebilir,
  • Sitedeki konuların alt kısmında bulunan yorum bölümü aracılığı ile yorum bırakabilir,
  • Konuları otomatik olarak e-mail adresine almak isteyenler E-mail abonesi olabilirler.


Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz, ihtiyacınız olabilecek, dünyada her konuda ne varsa çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Sizin için elimden geleni yaparım.


Sevgiler.


Ayhan SARI

0 yorum:

Yorum Gönder